Företagsporträtt

Att skapa ett företagsporträtt kan vara en viktig del av att bygga varumärke och marknadsföra ditt företag. Ofta är kontaktsidan på hemsidan den mest besökta sidan. En bra företagsporträttbild bör innehålla en sammanfattning av företagets historia, position, varumärke och passa in med grafisk profil.


Porträttet bör också ha en professionell touch för att andas trovärdighet. Genom att lägga ner tid och energi på att skapa ett noggrant utformat porträttbilder kan du hjälpa ditt företag att profilera det viktigaste man har, dvs medarbetarna. Det har tagit mig många år att bemästra något som upplevs som så enkelt som att avporträttera medarbetare och styrelser osv. Små detaljer gör stor skillnad.


Ibland fotograferas porträtten mot en fond som passar grafiska profilen. Annars friläggs bilden och en bakgrundsbild monteras som hela företaget kan använda i efterhand, smidigt om man tex har olika kontor ute i Sverige.


Insett att det var liknade porträtt på stora företagare som vår tids största konstnärer försörjde sig för ett drygt sekel sedan.En konstform att med stolthet bära vidare.